Vervoer van Zeecontainers – Modern en Veilig Transport voor Alle Soorten Zeecontainers, ook ADR

Bij ons bent u verzekerd van professioneel en betrouwbaar vervoer van zeecontainers. Wij beschikken over modern materiaal dat geschikt is voor het vervoer van alle soorten zeecontainers, inclusief die met ADR-geclassificeerde ladingen. Onze vloot bestaat uit zogenaamde deelbare chassis-trailers, ideaal voor het vervoer van 2x20ft, 1x40ft hc of 1x45ft hc container. Daarnaast hebben we een LZV combinatie tot onze beschikking.

Onze conventionele combinaties zijn allemaal opgebouwd met een iso-systeem, waardoor we efficiënt kunnen afzetten, kiepen en verticaal laden van 20ft containers. Met onze zijladers kunnen we bovendien alle soorten zeecontainers horizontaal afzetten.

Of het nu gaat om standaard containers of containers met speciale vereisten, wij hebben de juiste transportoplossing voor uw vracht. Ons ervaren team staat klaar om uw goederen veilig en op tijd naar hun bestemming te vervoeren.

Vertrouw op onze expertise in zeecontainertransport. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte of meer informatie.